Femeia împușcată în cap de un fost angajat al MAI a murit

506
Femeia de 62 de ani, împușcată în cap săptămâna tre-cută de soțul ei, fost angajat ca medic veterinar în subordinea Ministerului Administrației și Internelor, a murit. Deși starea ei începuse să se stabilizeze, după cele două intervenții chirurgicale la care a fost supusă, sâmbătă, 31 martie, Aurelia Stroe a făcut stop cardio-respirator, iar medicii nu au reușit să o resusciteze. De altfel, medicii s-au arătat rezervați de la bun început cu privire la șansele de su-praviețuire ale femeii, având în vedere că glonțul a nimerit-o în bărbie și a ieșit prin dreptul urechii, sfărâmând în bucăți mandibula.

Soțul femeii, Gheorghe Stroe, a aflat vestea din spatele gratiilor. El a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat, dar în urma decesului victimei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au decis schimbarea încadrării faptei în omor calificat. Astfel că, pentru fapta sa, fostul angajat al MAI riscă să petreacă 25 de ani în închisoare.

Reamintim că, în noaptea de miercuri spre joi, Gheorghe Stroe a tras două focuri înspre soția lui, cu un pistol Tokarev calibru 7,62x25 mm; primul glonț a nimerit-o. Bărbatul a declarat că a apăsat pe trăgaci din greșeală, dar anchetatorii nu exclud ca gestul să fi fost premeditat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Crimă între frați la Medgidia
Luni, 29 August 2011
Stire din Eveniment : Crimă la Aliman
Pagina a fost generata in 0.2892 secunde