Tânărul care și-a ucis bunicul și l-a aruncat în hazna, arestat pentru 29 de zile

786
Tânărul care și-a ucis bunicul și l-a aruncat în hazna, arestat pentru 29 de zile - arest-1323865285.jpg
Magistrații Tribunalului Constanța au decis astăzi ca Raul Cătălin Sârbu, de 24 de ani, din Constanța să rămână după gratii timp de 29 de zile. Tânărul este acuzat  de omor calificat, după ce ieri, în jurul orei 16:00, și-a ucis bunicul lovind-l de mai multe ori în cap cu un ciocan, după care a abandonat cadavrul în haznaua din curte. 

Potrivit procurorilor care instrumentează cazul, Raul Sârbu este cunoscut ca având antecedente penale pentru tâlhărie. De asemenea, rudele sale susțin că este și mare amator de licori bahice, având deseori obiceiul de a sustrage bunuri din locuință pentru a le vinde în scopul de a face bani pentru băutură. După cum susțin anchetatorii, același lucru s-a întâmplat și ieri, când Sârbu s-a dus peste bunicul său de 92 de ani să-i ceară bani, însă bătrânul a avut proasta inspirație de a-l refuza. Acest lucru l-a infuriat teribil pe nepot care a pus mâna pe un ciocan și l-a lovit pe bătrân până când  l-a lăsat fără suflare. Ulterior, pentru a scăpa de cadavru, tânărul l-a aruncat haznaua din curtea locuinței. 

Trupul neînsuflețit al bătrânului a fost descoperit o oră mai târziu de către fratele mai mic al agresorului, alarmat de lătratul puternic al câinelui familiei, aflat în preajma haznalei.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță care însă nu a mai putut face altceva decât să constate că bătrânul de 92 de ani era decedat.

Pentru fapta sa, Raul Cătălin Sârbu riscă o pedeapsă cu închisoarea de 15 la 25 de ani, precum și interzicerea unor drepturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Crimă odioasă în cartierul Km 5
Pagina a fost generata in 0.2121 secunde