Femeia spulberată pe trecerea de pietoni a decedat la spital

1342
4
Femeia lovită, marți, de o șoferiță de 37 de ani, pe trecerea de pietoni de pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, s-a stins din viață, sâmbătă, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Accidentul s-a întâmplat, marți, în jurul orei 8.20, când Elena Geambașu, de 62 de ani, din Constanța, s-a angajat în traversarea străzii în mod regulamentar pe marcajul pietonal din zona Stației Salvare. Ea a fost lovită în plin de un autoturism marca Matiz, cu numărul de înmatriculare CT-75-MIO, condus de Mioara Năstase, de 37 de ani, din Constanța.

Impactul a fost violent, femeia fiind transportată la spital în stare gravă. Medicii au stabilizat cât au putut victima și au transferat-o la Secția de Terapie Intensivă. Din nefericire, Elena Geambașu a decedat, sâmbătă, la spital, sub privirile neputincioase ale fiicei sale care a vegheat-o zi și noapte.

Potrivit anchetatorilor, cauzele producerii accidentului au fost viteza excesivă și neacordarea priorității pietonale. Inițial, pe numele șoferiței vinovate a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Deoarece victima a decedat, polițiștii vor schimba încadrarea juridică, în ucidere din culpă.

Elena Geambașu va fi condusă pe ultimul drum în cursul zilei de mâine. 

Comentează știrea

margareta
29 august 2011
proba de viteza pe trecerea de pietoni

ar trebui sa se monteze camere de supraveghere la fiecare trecere de pietoni. m-am saturat sa traversez strada in pas alergator, pt ca soferii sunt atat de nesimtiti incat accelereaza in loc sa reduca viteza, ca sa nu mai vb de oprit in fata trecerii...asta ca sa nu mai vb ca unii intrec orice masura, desi sunt opriti la trecere, incep sa plece de pe loc, desi tu esti inca in fata lor...chiar nu ia nimeni nicio masura impotriva acestor infractori? ca altfel nu pot sa-i numesc

ionica
29 august 2011
măsuri...

De fapt măsuri se mai iau din când în când cu ajutorul justiției(care nu umblă pe străzi),lăsând liber la omorât pietoni,mai ales pe treceri1

geo
29 august 2011
eu

Am cunoscut-o pe vicitma... d-zeu sa o ierte....

miruna
29 august 2011
pt caraghiosi gen nr 1

numai gura sau tastatura e de voi ,cand e vb sa strangem semnaturi pt a cere primariei sa bage camere web sau sa protestam impotriva neimplicarii primariei in problemele orasului sau orice,va coditzi majoritatea si nu vreti sa va ''bagati''...asa s romanii ,lasshi si fatarnici,fac pe victimele dar nu s ar baga mai nimeni sa daca ceva..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.64 secunde