Femeie amendată după un apel fals la 112. Ea a anunţat că este sechestrată şi ameninţată cu moartea

312
Femeie amendată după un apel fals la 112. Ea a anunţat că este sechestrată şi ameninţată cu moartea - dispecercallcenterdiscutiegtelef-1679940317.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii din judeţul Mehedinţi au aplicat o amendă în valoare de 4.000 de lei unei femei de 34 de ani din comuna Teleşti, judeţul Gorj, după ce aceasta a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că este sechestrată şi ameninţată cu moartea. Potrivit news.ro, după ce a fost identificată de poliţişti, ea a recunoscut că apelul a fost unul fals şi că a reprezentat o provocare în timpul unui joc.

”La data de 26 martie a.c., ora 20.42, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Baia de Aramă au fost sesizaţi telefonic de o persoană necunoscută cu privire la faptul că este sechestrată şi ameninţată cu moartea, ulterior terminalul mobil fiind închis şi nu s-a mai putut relaţiona cu persoana care a făcut sesizarea. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Baia de Aramă care în urma verificărilor efectuate au stabilit că terminalul mobil de pe care s-a făcut apelul apare localizat pe o stradă din oraşul Baia de Aramă, iar din datele obţinute a fost identificat un imobil unde s-ar fi putut afla persoana în cauză”, a transmis IPJ Mehedinţi.

”Având în vedere caracterul sesizării poliţiştii au pătruns în imobilul respectiv, unde au identificat şase persoane printre care şi o femeie de 34 de ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj. Aceasta a relatat poliţiştilor că în urma unei provocări primite în timpul unui joc, a apelat nejustificat Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de pe telefonul mobil al unei alte persoane şi a sesizat faptul că este sechestrată şi ameninţată cu moartea, aspecte neconforme realităţii”, mai precizează IPJ Mehedinţi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9595 secunde