Femeie atacată în plină stradă

373
3
Femeie atacată în plină stradă - ceas-1443633906.jpg

Articole de la același autor

O femeie din Ovidiu a trecut prin clipe de groază, săptămâna trecută, după ce a fost atacată. Potrivit oamenilor legii, victima se afla în stația de microbuz situată pe strada Națională. La un moment dat, un individ s-a apropiat de ea și i-a smuls ceasul de la mână. 


Femeia a țipat după ajutor, dar atacatorul s-a făcut nevăzut. Aceasta a alertat autoritățile, iar polițiștii au pornit o anchetă. Verificările anchetatorilor au stabilit că autorul este un minor care a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.


El a fost prezentat procurorilor care au sesizat instanța de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Gelu
1 octombrie 2015
Nu ne facem bine

Ar trebui ca in cazul special in care se afla Romania,in sensul dominarii societatii de catre infractori, sa existe o lege clara in sprijinul dreptului la autoaparare.Cata vreme chiar si politistii sunt timorati sa traga sau sa aplice duritatea impotriva infractorilor,este grav. Ma mir ca infractorii nu au inceput sa foloseasca blindate si mitraliere de calibre mari,ca ar putea sa o faca in conditiile de blegeala de azi. Oricum,populatia clar nu mai crede in faptul ca ar avea sprijin de undeva,ea este cam parasita si decat oprimata,mintita.

adevar
3 octombrie 2015
adevarul

Presedentia romaniei este de vina ca nu isi trateaza poporul roman bolnav psihic .

adevar
3 octombrie 2015
adevarul

Presedentia romaniei este de vina ca nu isi trateaza poporul roman bolnav psihic .

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțean reținut pentru tâlhărie
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Cum atacă tâlharii în centrul Constanței
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Eveniment : Tâlhărie în autobuzul 48
Pagina a fost generata in 0.5469 secunde