Cum atacă tâlharii în centrul Constanței

420
1
Cum atacă tâlharii în centrul Constanței - minoriretinuti-1441994647.jpg
Ofițerii Biroului de Investigații Criminale au dat de urma a doi adolescenți care sunt autorii unei tâlhării. Potrivit anchetatorilor, suspecții sunt acuzați că la finalul lunii august, împreună cu alte două persoane au atacat o pensionară din Constanța. Potrivit anchetatorilor, atacul a avut loc în centrul Constanței, ziua în amiaza mare.

"Au urmărit-o pe persoana vătămată B. A., în vârstă de 77 ani, care se deplasa pe trotuarul situat pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța, iar în apropierea intersecției cu strada Mihai Viteazu, prin exercitarea de acte de violență asupra acesteia, care au necesitat pentru vindecare un număr 8-9 zile de îngrijiri medicale, au deposedat-o prin smulgere de o pereche de cercei din aur ce îi purta în urechi și i-au smuls de la gât un lanț din aur care s-a rupt și a fost abandonat la fața locului, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 1.000 lei", a declarat procuror Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. 

Comentează știrea

Paul
12 septembrie 2015
Mama lor de hoti!

O reglementere severa privind functionarea caselor de amanet ar fi un pas destul de important in lupta impotriva talharilor. Mai greu este cu ghertoii care cumpara chilipiruri pe strada,dar si acolo ar trebui umblat la lege. Cumparatorii de rea credinta sa fie pedepsiti la un nivel descurajant.. Supravegherea audio-video a strazilor este imperios necesara in Romania, fiindca tara este plina de hoti,foiesc ca purecii pe caini. Populatia trebuie aparata nu cu vorbe,ci efectiv,hotii trebuiesc separate de societate si facuti sa inteleaga ca vor ramane separate pe vecie,daca nu se schimba,iar asta sa nu fie privita ca incalcarea ci ca respectarea drepturilor omului.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Eveniment : Tâlhărie în autobuzul 48
Pagina a fost generata in 0.4174 secunde