Femeie bătută pe stradă de un bărbat supărat că a piedut la păcănele

180
Femeie bătută pe stradă de un bărbat supărat că a piedut la păcănele - agresor81147600-1562671928.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din București care, supărat că a pierdut la jocurile de noroc, a distrus un aparat și a bătut cu bestialitate o femeie pe stradă, în zona Piața Unirii din Capitală, a fost reținut pentru 24 de ore. 


"Nervos ca a pierdut la jocurile de noroc un bărbat de 40 de ani a snopit în bătaie un trecător și a agresat mai multe persoane. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de polițiștii locali în centrul Capitalei și a fost imobilizat", au anunțat reprezentanții Poliției Locale București.

Potrivit acestora, scandalul s-a iscat la o sală de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu, din București. Bărbatul a distrus aparatul electronic, apoi a ieșit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători.

"În Piața Unirii, o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. Agresorul a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar loviți de către scandalagiu", a mai transmis Poliția Locală București.

Suspectul a fost depistat, pe baza descrierii martorilor oculari, de o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști.

"Mai mult, fiindcă bărbatul chiar a încercat să-i lovească pe agenții din patrula P.L.M.B, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, F.G a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor", au mai transmis polițiștii locali.

În urma cercetărilor, polițiștii au decis reținerea lui pentru 24 de ore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4258 secunde