Femeie cu probleme psihice, violată de doi indivizi, la Castelu

473
1
O femeie de 48 de ani, cu afecțiuni psihice, a fost violată de doi indivizi, în noaptea de 26 spre 27 iulie, la Castelu. Polițiștii au fost sesizați, miercuri, de prietenul femeii de cele întâmplate.
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba de doi bărbați care au pătruns prin forțarea ușii de acces în locuința persoanei vătămate și au aplicat acesteia mai multe lovituri în zona feței, după care au întreținut pe rând cu aceasta mai multe raporturi sexuale. După comiterea faptelor, unul dintre suspecți a mers la imobilul alăturat situat în aceeași curte cu cel al femeii violate și a încercat să forțeze ușa de acces, însă a fost împiedicat de proprietara locuinței sprijinită de membrii familiei.
În urma cercetărilor, au fost identificați ca fiind suspecți de comiterea faptei Regep Sali, de 38 de ani, și I.S., de 17 ani, ambii din Castelu. Primul a fost reținut și prezentat magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de viol, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, pe când minorul este dispărut de la domiciliu, fiind o chestiune de timp până când și acesta va ajunge în spatele gratiilor.


Comentează știrea

doritor de pedeapa capitala
30 iulie 2011
linsare

daca ar fii una dintre mamele sau ficele sau surorile guvernantilor cum ar reactiona intrebati-ii ca daia ESTE PRESA LIBERA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2123 secunde