Concurs Femeie din Murfatlar găsită înecată în canal

1104
Femeie din Murfatlar găsită înecată în canal - inecata-1312835059.jpg

Articole de la același autor

O femeie și-a găsit sfârșitul, ieri, în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră, în zona Murfatlar. În jurul orei 9,30, o persoană a alertat Poliția, prin 112, și a anunțat că în zona piciorului podului rutier din Murfatlar se află, la câțiva metri de mal, cadavrul unei femei.
La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Poliției Transporturi. Doar cu ajutorul angajaților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" Constanța cadavrul a putut fi adus la mal. Medicii de pe ambulanța sosită la locul respectiv nu au putut face nimic pentru femeie, ei fiind nevoiți să constate decesul acesteia. Polițiștii nu au constatat pe corpul ei urme de violență.
În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că ea se numea Valerica Chiriac, avea 57 de ani, și era din Murfatlar. Femeia se ocupa cu cerșitul, iar de dimineață plecase de acasă tocmai pentru a începe o nouă zi de "muncă". Familia acesteia le-a spus oamenilor legii și că femeia avea probleme psihice și că obișnuia, câteodată, să consume și băuturi alcoolice.
Cadavrul a fost transportat la morga Cimitirului Central din Constanța în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la deces.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 August 2011
Stire din Eveniment : Lucrări pe Autostrada Soarelui
Pagina a fost generata in 1.9281 secunde