Femeie ÎNJUNGHIATĂ în parcarea unui mall din Constanța

2067
Femeie ÎNJUNGHIATĂ în parcarea unui mall din Constanța - x-injunghiata-parcare-1695984459.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și salvatorii din cadrul ISU Constanța au fost solicitați, vineri, 29 septembrie, la ora prânzului, în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanța, unde a avut loc o agresiune. Din primele informații, o femeie de aproximativ 35 de ani a fost atacată de un bărbat, care ar fi înjunghiat-o, provocându-i răni la nivelul mâinilor și a gâtului.

Ajunși la fața locului, salvatorii au găsit-o pe victimă conștientă și cooperantă, aceasta fiind transportată la spital de echipajul medical.

La rândul lor, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul violent.

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanța. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în derulare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. Agresorul a fugit de la fața locului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia ar fi fost atacată de soțul cu care se afla în proces de divorț. Se pare că aceasta ar fi solicitat oamenilor legii un ordin de protecție în urmă cu câteva săptămâni, dar ulterior a renunțat la demersul respectiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0774 secunde