Femeie rătăcită în pădure, fără telefon, găsită cu ajutorul căţeluşei Bica

460
Femeie rătăcită în pădure, fără telefon, găsită cu ajutorul căţeluşei Bica - xxxxcde809717e51467293248dbcfc30-1718443352.jpg

Articole de la același autor

O femeie rătăcită, vineri seara, într-o pădure din apropierea localităţii Poarta Sălajului a fost găsită, sâmbătă dimineaţa, cu ajutorul căţeluşei Bica, un câine de căutare-salvare persoane sub dărâmături a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.


"Vineri seara, pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină pentru căutarea unei persoane rătăcite în pădurea din apropierea localităţii Poarta Sălajului, judeţul Sălaj. Persoana a fost în pădure la cules de ciuperci, iar la un moment dat s-a îndepărtat de membrul familiei cu care era. Persoana rătăcită nu avea asupra ei mijloace de contact. Au fost alertate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului Zalău şi Punctului de Lucru Sânmihaiu Almaşului", se arată, sâmbătă, într-un comunicat de presă al ISU Sălaj.


Potrivit sursei citate, la căutări au participat opt echipe mixte de căutare, formate din pompieri, poliţişti şi jandarmi, având în componenţă un echipaj cu UTV şi căţeluşă, din cadrul ISU Sălaj, în sprijin alăturându-se şi personal aparţinând Ocolului Silvic.




foto: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3956 secunde