Fermier spaniol din Ciobanu, lăsat aproape mort de trei tâlhari

658
Un afacerist spaniol, care deține o fermă la marginea satului Ciobanu, a primit o bătaie soră cu moartea de la trei bărbați pe care i-a surprins la furat. Marți, 8 noiembrie, în cursul serii, afaceristul i-a văzut pe cei trei în timp ce descărcau grâu dintr-o semănătoare aparținând SC Alfatar Investment SRL, al cărui director este, aflată pe un teren de la marginea localității. S-a apropiat pentru a-i determina să renunțe, dar s-a ales cu o bătaie cruntă. Cei trei l-au lovit cu o bâtă în cap și în plus au furat și pistolul cu gaze pe care bărbatul îl avea la el. Suspecții au fugit apoi, lăsând victima într-o baltă de sânge.
Cazul a ajuns în atenția ofițerilor de la Serviciul de Investigații Criminale, care i-au identificat pe suspecți ca fiind Vasile Șerban, de 39 de ani, Marin Șerban, de 38 de ani, din Brăila, și Marian Holban, de 43 de ani, din localitate.
Din cercetări a reieșit că cei trei mai furaseră și în serile precedente, după ce s-au înțeles cu mecanizatorul utilajului agricol. După ce l-au bătut pe afacerist, s-au speriat și au aruncat grâul furat în Dunăre, iar pistolul cu gaze în curtea Poliției Ciobanu.
Ieri, ei au fost reținuți și aduși în arestul Poliției Constanța. Vasile Șerban este acuzat de tentativă de omor și tâlhărie, el fiind cel care l-a lovit pe afacerist cu bâta în cap, Marian Șerban de tâlhărie, iar Marin Holban de furt calificat și tâlhărie. Toți trei au fost arestați pentru 20 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Și-a înjunghiat mama
Pagina a fost generata in 0.4896 secunde