Fetiță de 10 ani, din satul unde s-a filmat "Borat", bătută și violată de un constănțean

370
1
Fetiță de 10 ani, din satul unde s-a filmat

Articole de la același autor

O fetiță de 10 ani din localitatea Glod, județul Dâmbovița, a fost bătută și violată de un bărbat de 33 de ani, apropiat al familiei. Fapta a avut loc miercuri. Copila se juca pe stradă, împreună cu cei de vârsta ei, când suspectul a luat-o, a dus-o în locuința lui, unde a lovit-o și a supus-o la perversiuni sexuale. 


"E bătută, mușcată, vânătă pe toată fața, umflată, pumni în cap", a declarat tatăl copilei pentru reporterpenet.ro. Suspectul, care este originar din Constanța, dar s-a mutat în Dâmbovița cu ani în urmă, a fost căutat mai bine de 12 ore de oamenii legii. Într-un final, ieri, a fost găsit de jandarmi, ascuns într-un dulap din locuința sa. 


Potrivit martorilor, bărbatul era un apropiat al familiei, în urmă cu câțiva ani ar fi trebuit să o ia de nevastă pe mătușa minorei pe care a batjocorit-o. 



Comentează știrea

Drew Brees Jersey
13 august 2014

Moggridge, designer of the first laptop computer (the GRiD Compass, 1981) and a founder of the design firm IDEO, tells us these stories from an industry insider's viewpoint, tracing the evolution of ideas from inspiration to outcome. [url=http://www.welovenorthcoteroad.com/news.asp]Drew Brees Jersey[/url] Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3887 secunde