Fetiță de nouă ani, abuzată într-o scară de bloc. Bărbatul de 52 de ani o urmărea pe copilă de mai multă vreme

516
Fetiță de nouă ani, abuzată într-o scară de bloc. Bărbatul de 52 de ani o urmărea pe copilă de mai multă vreme - tataperversviolcopila14054460271-1525864806.jpg

Articole recomandate

Fetiță de nouă ani abuzată de un prădător sexual. Polițiștii bucureșteni au prins un individ în vârstă de 52 de ani care a abuzat sexual o fetiță dintr-un bloc în care individul locuise o vreme. Ancheta a scos la iveală că prădătorul sexual, reținut pentru 24 de ore, o urmărea de ceva vreme pe copilă.


Din cauza datoriilor acumulate, Dumitru Tunaru a ajuns la cei 52 de ani ai săi să nu mai aibă un acoperiș deasupra capului. A pierdut locuința pe care o avea într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei li s-a aciuat undeva la margine de București, în casa unor amici. Cum însă toți prietenii de pahar rămăseseră acolo, la vechea lui adresă, Tunaru nu s-a putut desprinde de anturaj și a continuat să frecventeze zona. Acolo, însă, spun investigatorii, individul nu s-a mulțumit doar cu un pahar de alcool băut în fața blocului, ci a pus ochii pe o fetiță în vârstă de nouă ani.


"Chiar dacă a pierdut tot ce avea la vechea adresă, bărbatul mergea frecvent acolo ca să bea cu foștii vecini. Așa a luat-o în vizor pe fetița pe care avea să o atace și să o molesteze sexual în scara blocului unde a ademenit-o", ne-au spus surse judiciare.


Individul a ademenit copila în scara blocului


Pe când se juca în fața blocului, fetița a fost ademenită în scara blocului unde, naivă, s-a dus cu atât mai mult cu cât îl știa pe fostul ei vecin. Acolo însă, bărbatul s-a năpustit asupra bietului copil, a bruscat-o și a pipăit-o în zonele intime. Chiar și speriată de moarte, fetița, elevă în clasa a doua, a reușit să scape din strânsoarea prădătorului sexual și a fugit. I-a spus totul tatălui ei care a cerut sprijin polițiștilor Secției 21.

Prădătorul sexual a fost reținut pentru 24 de ore


Investigațiile făcute de aceștia au dus la demascarea și mai apoi la reținerea pentru 24 de ore a individului care a încercat să-și satisfacă plăcerile sexuale bolnăvicioase cu micuța lui vecină. Individul care a molestat-o pe copilă este acuzat de agresiune sexuală și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.


sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5617 secunde