Fetiță de opt ani, pusă de mamă să facă videochat. Tatăl ei a sesizat autoritățile

261
Fetiță de opt ani, pusă de mamă să facă videochat. Tatăl ei a sesizat autoritățile - mczoyxnopwy2zwrlzwfiyzuxnwqwmdc5-1552045538.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Timișoara a sesizat autoritățile cum că fetița lui de opt ani, aflată în custodia mamei, ar fi fost pusă să facă videochat și că imagini indecente au fost găsite de el pe WhatsApp. Direcția pentru Protecția Copilului Timiș spune că a făcut o anchetă și că pozele au fost făcute din inițiativa minorei.


Bărbatul a spus că bănuiește că fetița a fost pusă să facă videochat.

Inspectorii DGASPC Timiș au desfăsurat o anchetă la domiciliul mamei minorei.

"Mama copilului a declarat că nu a știut nimic despre filmările indecente descoperite de tată în telefonul acesteia, iar fetița a spus că acele filmări au fost făcute din propria inițiativă pentru a se juca, fără să fi fost pusă de cineva să le facă și fără ca altă persoană să asiste la filmare. Mama a fost de acord ca fiica sa să fie evaluată psihologic și inclusă într-un program de consiliere, la DGASPC Timiș. Concluzia specialiștilor este că minora nu se află în situație de risc iminent și nu s-a impus necesitatea instituirii unui plasament în regim de urgență", au transmis reprezentanții DGASPC Timiș.

Și polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Timișoara au fost sesizați în acest caz, ancheta fiind în curs de desfășurare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3699 secunde