Scandal sexual la Colegiul "Eminescu". O elevă, profesionistă la videochat

7859
6

Articole de la același autor

Scandal după scandal la Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța. După ce, acum un an, o profesoară de informatică a fost arestată după ce s-a stabilit că făcea parte dintr-o grupare ce se ocupa de prostituție și proxenetism, iată că unitatea de învățământ trece printr-un nou scandal sexual. De această dată, "protagonistă" este o tânără de 18 ani, elevă a liceului, care își punea poze deocheate pe site-uri de adulți și făcea videochat. 


VEZI ȘI Scandal sexual la "Colegiul Eminescu". IATĂ CUM VA FI SANCȚIONATĂ ELEVA PROBLEMĂ

O elevă a Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Constanța a intrat în atenția Inspectoratului Școlar Județean, după ce s-a aflat faptul că aceasta face videochat. Alexandra este din localitatea Lumina, are 18 ani, împliniți luna trecută, și este elevă în clasa a XI-a B. Nu este o elevă model, însă aceasta a avut o singură absență de la începutul anului școlar și învață destul de bine, semestrul trecut terminând cu media 8.50. Nimeni n-ar fi bănuit cu ce se ocupă, mai ales că profesorii o știau o fată la locul ei. Totuși, cadrele didactice au aflat despre "jobul" tinerei, ieri, prin intermediul unui e-mail anonim, din partea unei persoane care se arăta "îngrijorată" pentru că Alexandra ar fi încercat să găsească și alte tinere care să practice videochatul. Concret, persoana care a trimis scrisoarea electronică ar fi relatat faptul că "Alexandra a spus că dacă mai aduce alte colege va lua 200 de dolari în plus".

N-a recunoscut

Tânăra nu a recunoscut faptul că făcea videochat, ci le-a explicat cadrelor didactice că a pozat pentru un site de profil, acum aproximativ o lună, iar totul s-a rezumat la fotografii, pentru că nu s-a simțit confortabil și a renunțat la ideea de videochat. Directorul unității de învățământ i-a anunțat pe părinții fetei, care au fost chemați pentru discuții. De asemenea, la nivelul instituției se va întruni Comisia de Disciplină, pentru a se stabili ce măsuri vor fi luate împotriva tinerei.

Am încercat să aflăm un punct de vedere și de la directorul instituției, prof. Camelia Ciurescu, dar nu ne-a răspuns la telefon. În schimb, prof. Stelian Marinescu, directorul adjunct al instituției, a declarat pentru "Cuget Liber": "Din discuțiile pe care le-am purtat cu eleva, am reținut că ea doar a trimis un set de fotografii unui site ce avea ca scop videochat, dar apoi s-a răzgândit. Cât despre zvonul că ar fi abordat alte colege, nu a confirmat nicio elevă acest lucru. Este primul caz de acest gen cu care ne confruntăm, așa încât am convocat pentru mâine dimineață Comisia de cercetare și consiliere privind abaterile disciplinare ale elevilor, eleva respectivă aducând un prejudiciu de imagine instituției".

"SugarAbby"

O simplă survolare pe internet pe "numele de scenă" SugarAbby ne arată mai multe site-uri pentru adulți, cu fotografii în care apare tânăra de 18 ani, în ipostaze mai mult decât indecente. Potrivit informațiilor de pe unul dintre site-urile pe care tânăra își face reclamă, aceasta "face" orice, de la dans, striptease până la masturbare și orgasm. 


Comentează știrea

Realistul
8 mai 2015
Aoleuuuu

Si,cu ce i de vina liceul..vizavi de prostituata asta ?!. O invata liceul despre curvarasie???

Ipocritilor
8 mai 2015
Care e de fapt problema ?

E de vina scoala ? Ce asteptari sa ai de la scoala cand un profesor debutant ia 700 lei in mana. Sa nu te astepti nici la educatie nici la consiliere in banii astia, asta e crudul adevar. E de vina familia fetei ? Din ce vad in poze e o casa de oameni normali - modesti asa cum sunt cam 2/3 din Constanta. Ce sa le facem, sa le interzicem sa faca copii pentru ca sunt prea saraci, asta e solutia ? Ce credibilitate si ce autoritate poti avea ca parinte in fata unui adolescent cand aduci 1500-2000 lei pe luna acasa ? Daca te asculta ce perspectiva are ? Sa devina si el un sclav pe mosia lui mazare ? Sa slugareasca in diverse locuri pe o leafa care de-abia iti permite sa-ti achiti intretinerea ? Sa nu aiba bani nici de mancare, nici de haine, nici de-un trai decent, ca de asta vorbim pana la urma. Asta e viitorul care se arata. E fata de vina ? E ea prostituata asa cum scrie mai sus Realistul ? Pai de ce face videochat ? Oare ca sa faca rost de bani ? Bani cu care ce ar face ? Si-ar cumpara aceleasi lucruri de care orice adolescent din lumea asta are parte, numai ea nu ? Asta e crima ? Ca-ti doresti niste lucruri absolut normale ? Normalitatea a ajuns in republica mazare sa fie privita drept privilegiu, in asa hal ne-a adus paiata asta nenorocita. Dna Iliescu cand facem un reportaj cu terasele de la crazy, irish pub, cafe d'art si cu fauna si flora de acolo. Dar cu cefosii de la bourbon ? Pe ce bani stau ei acolo si ce combinatii invart. Oare sunt bani furati din buzunarul fiecarui constantean ? Da stati, ca pe ei nu-i vedem, ca doar sunt elita republicii, am gasit-o pe amarata asta care face 9.99 dolari pe ora sa-si ia un ruj si un blush.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

cern
8 mai 2015
fgh

autoarea articolului face parte din fauna de la crazy, irish pub..etc..etc . ea este bine ancorata in republica mazaristan. singura diferenta intre ea si eleva de liceu din articol este de "noroc"...daca n-ai "noroc" , viata urmeaza alta cai...unele nebanuite.

ben
9 mai 2015
Cautam colaboratori...

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. informatii trimiteti textul ,,info" la adresa: [email protected]. Oferim si solicitam seriozitate!

Tavi
18 iunie 2015
Munca la domiciliu

Daca ai nemultumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul. Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a NU renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in PLUS acum. Oferim curs GRATUIT. Cautam colaboratori part-time care vor sa cistige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Mai multe detalii trimiteti mesaj "PROIECT" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9183 secunde