Atenție, se oprește apa caldă și apa rece în cartierele Inel II și Coiciu, din Constanța!

198
Atenție, se oprește apa caldă și apa rece în cartierele Inel II și Coiciu, din Constanța! - atentieseopreste-1431018897.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartie-rele Inel II și Coiciu vor fi lipsiți de apă caldă și apă rece, luni, timp de câteva ore.

Pentru executarea unor lucrări de înlocuirea apometrelor, SC RAJA SA Constanța a anunțat întreruperea alimentării cu apă rece, luni, 12 mai, între orele 9,00 și 13,00.

Vor fi afectați consumatorii de la punctele termice nr. 169, 174, 176, 178, situate în zona Institutului de Marină, Inel II, în perimetrul cuprins între strada Izvor, strada Soveja, strada Ștefăniță Vodă și strada Bogdan Vasile.

Drept urmare, RADET Constanța este în imposibilitate de a furniza apă caldă de consum și apă rece prin stația hidrofor către consumatorii din această zonă.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET Constanța, care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0241/616.792, sau puteți accesa site-ul RADET Constanța, la adresa www.radet-constanta.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4532 secunde