Victor Ponta: UE a suspendat fonduri de un miliard de euro destinate României

198
1
Victor Ponta: UE a suspendat fonduri de un miliard de euro destinate României - ponta-1431018400.jpg

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a afirmat, în cursul unei întâlniri cu jurnaliști străini, că Uniunea Europeană a suspendat fonduri de un miliard de euro destinate unor proiecte din România, pe fondul suspiciunilor de corupție și alte nereguli.



Victor Ponta a declarat că există o "problemă uriașă" privind plângerile vizând finanțările europene, explicând că acestea sunt investigate automat de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), informează Digi24.

"Dacă apar suspiciuni privind vreun caz, acesta este blocat și nu mai putem solicita bani din partea Uniunii Europene", a adăugat premierul.

Premierul României a subliniat că, dacă nu se va lua o decizie privind aceste cazuri până la 31 decembrie 2015, proiectele vor fi finanțate din bugetul de stat.

Victor Ponta a precizat că suspiciunile se referă la proiecte în domeniul resurselor umane, alimentării cu apă și unor finanțări de 400 de milioane de euro pentru extinderea rețelei de metrou.



Comentează știrea

ismail /brussel
8 mai 2015
stai nu an buzunar ?!

Ar trebui ca comisia ue sa puna stop fondurile europene si chiar ma bucur ca au luoat o decizie prin anxrederea nuoastra emigrantii din diaspora .aici e un subiect interesant de discutat ue pentru ce dami fonduri europene an romania sau alte tari membre an ue cand putem investi an emigranti veniti an tarile atestate spatiu sencher pentru cursuri an limba oficiala a tari si pregatire de calificare si plasat la un loc de munca ./ fondurile europene sunt de pe munca cetatenilor tarilor membre sengher si celor din diaspora care muncesc ! ------ de sub liniat prea tarziu sia dat seama comisia ue unde si ce se fac cu fondurile europene la buzunarul guvernul romaniei si care guvernul romanie scot legi ca anaful sa coata milioane 1. Sa acopera fondurile europene 2.din penalitatiile si taxele de anaf sa investeasca cu chipurile da uitati ce putam face .3 da peharti sunt proiectele si sumele . / bataie de joc cat si din urma cat si na pe cat sa va da ce ati facut fondurile europene ??? ---------- sincer sa va spun mai de graba statul belgian olandez german are grija de cetateni proveniti di romania bulgaria si voi mai vreti fonduri europene campanie pentru noi cei din diaspora am drepltul la opinie si replica stop investiti an noi cei din diaspora sansa si egalitate pentru economia voastra belgia olanda germania franta si alte tari din sengher dreptapte si demnitate .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.759 secunde