Criza locurilor de practică pentru cadeți poate fi rezolvată cu fonduri UE

456
Criza locurilor de practică pentru cadeți poate fi rezolvată cu fonduri UE - crizalocurilorpractica-1430898905.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Fondurilor Europene, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 (POSDRU), a lansat un nou apel de proiecte în valoare totală de 50 de milioane de euro, destinat studenților.

Apelul "Stagii de practică pentru studenți" va finanța proiecte care vizează efectuarea de stagii de practică (internship) în anul 2015 de către studenții și masteranzii din sistemul național de învățământ la potențiali angajatori din orice sector, fiind încurajate stagiile de pregătire practică în cadrul instituțiilor publice.

Obiectivul apelului este sprijinirea studenților în dezvoltarea cunoștințelor și aptitudinilor necesare în procesul de inserție pe piața muncii. Un proiect va putea avea valoarea totală eligibilă între 50.000 euro și 499.999 euro și va sprijini minim 150 de studenți și masteranzi.

Având în vedere criza stagiilor de practică pentru cadeți, universitățile maritime din Constanța, companiile de crewing și Sindicatul Liber al Navigatorilor ar trebui să realizeze proiecte comune în cadrul acestui apel.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6259 secunde