Un tanc petrolier a fost jefuit de pirați, în Strâmtoarea Malacca

515
2
Un tanc petrolier a fost jefuit de pirați,  în Strâmtoarea Malacca - ocean-1430811166.jpg

Articole de la același autor

Opt pirați înarmați au atacat și capturat tancul de produse petroliere "Ocean Energy", care plecase din Singapore spre Myanmar.

Incidentul s-a petrecut pe data de 2 mai, la Est de Port Klang (Malaiezia), în Strâmtoarea Malacca, zonă cunoscută ca focar al pira-teriei. Atacatorii au ordonat echipajului să ducă nava într-o poziție aflată la 40 de mile de Port Klang și să coboare ancora. Imediat a apărut un alt tanc petrolier, care s-a alăturat navei capturate și pe care au fost transferate circa 2.000 tone de motorină.

Pirații au părăsit tancul "Ocean Energy", pe data de 3 mai, în jurul orei 4,30, după ce, mai întâi, au distrus echipamentul radio și de navigație și au jefuit echipajul de bani și obiecte de valoare. Echipajul a scăpat cu bine din această întâmplare, iar nava a fost îndrep-tată spre Singapore.

Tancul de produse petroliere "Ocean Energy" are capacitatea de 6.500 tdw, a fost construit în 2011 și este înmatriculat în Singapore. 

Comentează știrea

mircea
5 mai 2015
jurnalist de copy paste

dle reporter, Ati gresit poza. Tipul de nava din poza e a unei nave mpp sau nava tip roro. Nu am vazut in viata mea un tank petrolier cu castelul la prova. Posibil sa fie mai multe nave cu acest nume , dar dvs ati ales poza nepotrivita. Pe viitor mai multa atentie ca rade lumes de dvs. Dle Bosanceanu , cereti urgent planul navei din poza , poate construiti un tanc petrolier perfect pentru flota dvs

Sindbad
5 mai 2015
Din fotoliu...

Corecta observatia dvs. nava este tip Ro-Ro sau Multi-Purpose Cargo. Greu si cu marinaria si cu jurnalismul...

Răspuns la: jurnalist de copy paste
Adăugat de : mircea, 5 mai 2015
dle reporter, Ati gresit poza. Tipul de nava din poza e a unei nave mpp sau nava tip roro. Nu am vazut in viata mea un tank petrolier cu castelul...

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Economie : Nu distrugeți marinăria! (III)
Pagina a fost generata in 1.3824 secunde