"Nu știam că pentru spionarea iubitei se arestează oameni"

111

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a făcut o declarație neașteptată referitoare la cazul primarului de Iași, Gheorghe Nichita, care a uluit România cu detaliile sale incredibile. 


Victor Ponta nu este impresionat de faptul că, potrivit procurorilor, primarul de Iași a folosit Poliția locală pentru a-și spiona iubita, o angajată a primăriei.

"Nu știam că pentru spionarea iubitei se arestează oamenii. Ca să nu spioneze altă iubită?", a declarat premierul, la B1 TV.

"Credeam când eram procuror - și azi la fel cred - că starea normală de judecată pentru un om este de libertate, iar starea de arest preventiv este o excepție care trebuie aplicată când e vorba de infracțiuni cu violență: crimă, viol, tâlhărie. Așa se întâmplă în toate țările occidentale", a mai spus Ponta la B1 TV.

Magistrații Tribunalului București au decis, vineri seara, ca primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita, să fie cercetat sub control judiciar în dosarul instrumentat de DNA București în care este acuzat de abuz în serviciu, fiind suspectat că și-ar fi urmărit iubita folosindu-se de Poliția Locală Iași. Nichita nu are voie să părăsească țara, scrie realitatea.net.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Cu averile sub sechestru!
Pagina a fost generata in 1.1018 secunde