Deputatul Gheorghe Dragomir îi cere lui Ponta să iasă din viața politică

183
3
Deputatul Gheorghe Dragomir îi cere lui Ponta  să iasă din viața politică - deputatulgheorghedragomir9-1430054201.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a criticat, în declarația politică depusă, săptămâna trecută, la Camera Deputaților, situația infrastructurii rutiere din România. "Țara noastră se situează, în prezent, pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește numărul de kilometri de autostradă la 100.000 locuitori: 2,7 față de 15,25 în Ungaria sau 7,3 în Bulgaria. Asta în condițiile în care întreaga economie a României, toate proiectele investiționale atât de benefice românilor, depind de infrastructura rutieră", susține deputatul Gheorghe Dragomir.

Acesta a reamintit că, în urmă cu mai bine de un an, Guvernul Ponta promitea construirea a nu mai puțin de 2.700 de kilometri autostrăzi și drumuri expres până în 2030.

Potrivit declarațiilor parlamentarului PNL de Constanța, rețeaua de autostrăzi și drumuri expres promisă de premierul Victor Ponta riscă să rămână, sub guvernarea social-democrată, la stadiul de vis frumos.

"La un prim calcul, realizarea a 2.700 de kilometri de autostradă în 15 ani presupune o medie anuală de 180 de kilometri, ceea ce e greu de presupus că se va întâmpla prea curând. Spun acest lucru având în vedere faptul că, de exemplu, anul trecut au fost deschiși cu surle și trâmbițe doar 50 de kilometri de autostradă, fisurați la scurt timp după inaugurare", a declarat deputatul liberal.

Gheorghe Dragomir a amintit și alte promisiuni neonorate ale premierului Victor Ponta care, în luna mai 2014, în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, promitea demararea urgentă a lucrărilor pentru autostrada Comarnic - Brașov.

În consecință, parlamentarul liberal Gheorghe Dragomir i-a atras atenția premierului Victor Ponta că România pierde un miliard de euro din fondurile europene destinate construcției de autostrăzi din cauza incompetenței guvernului și îi solicită să iasă din viața politică, așa cum personal a declarat, pentru că "autostrada Comarnic – Brașov nu va avea nici măcar lucrările începute în 2016, darămite finalizate!". 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

rex
27 aprilie 2015
Lichelism!

Dupa parerea astuia, Ponta si PSD ar trebui sa iasa din politica si sa lase javrele sa-si faca de cap cu aceasta tara! Musiu uita ca ei sunt frati cu mafia portocalie care a dus la distrugerea multor vise ale romanului cu mintea la purtator si de care multi din vechiul pnl sunt nostalgici si doresc ca mafia portocalie sa revina la distrugerea neamului romanesc!

0720189735
27 aprilie 2015
VAND PC SI 2 MONITOARE

2 monitoare m vechi si un pc din 2005 dar cu hard disk din 2011 si 2012,sau fac schimb cu un laptop m vechi;procesor Celeron circa 2500 MHZ un hard disc 320 GB IDE placa baza cu posibilitate conectare hard discuri IDE si SATA placa video NVidia Geforce 4 MX 64 MB monitor CRT

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.878 secunde