Premierul Victor Ponta a avut o întrevedere cu regele Arabiei Saudite

117
Premierul Victor Ponta a avut o întrevedere cu regele Arabiei Saudite - premierulponta-1430395348.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a avut, astăzi, o întrevedere cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud. La întâlnirea de la Palatul Regal din Riad, prim-ministrul român a fost însoțit de miniștrii Economiei, Mihai Tudose, Sănătății, Nicolae Bănicioiu, Educației, Sorin Cîmpeanu, de secretarul de stat în MAE pentru analiza politică și relația cu Parlamentul, Radu Podgorean, și de fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, în prezent consilier pe probleme de apărare și securitate al premierului. 


Vizita în Arabia Saudită reprezintă o etapă importantă în planul relațiilor bilaterale, fiind prima vizită a unui prim-ministru român de la stabilirea relațiilor diplomatice cu această țară, în urmă cu 20 de ani. 


Potrivit unui comunicat remis de MAE, volumul schimburilor comerciale dintre România și Arabia Saudită a fost anul trecut de circa 400 de milioane de dolari. 


Comunitatea română din Arabia Saudită este alcătuită din circa 450 de persoane, în general românce căsătorite cu localnici sau cu străini aflați temporar în Regat, precum și cetățeni care își desfășoară activitatea în această țară, în baza unor contracte individuale sau încheiate prin companii străine. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Cu averile sub sechestru!
Pagina a fost generata in 0.4149 secunde