Fetiță de patru ani, salvată de prietena ei de 6 ani, din mâinile unui agresor

228
Fetiță de patru ani, salvată de prietena ei de 6 ani, din mâinile unui agresor - politia1-1599928955.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 41 de ani a fost reţinut pentru agresiune sexuală asupra unei copile de 4 ani. Incidentul s-a întâmplat ieri, pe o stradă din Botoşani.


Fetiţa a fost salvată din mâinile individului de o prietenă de şase ani, care trecea prin zonă. Aceasta a început să strige după ajutor, însă în acel moment a fost agresată fizic, de individ. 


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani, Delia Nenişcu, a oferit la Antena 3 mai multe detalii despre acest caz.  


„Bărbatul a fost rețiunut pentru 24 de ore și în acest moment se află în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În curs zilei de ieri, un echipaj de ordine și siguranță publică, în timp ce efectua serviciul de patrulare, a fost abordat de o minoră care a relatat faptul că ar fi fost agresată de un bărbat pe care nul cunoaște.


Polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora au stabilit identitatea acestuia, l-au depistat în apropierea zonei în care s-ar fi produs faptele și l-au consus la audieri. S-a stabilit că ar fi abordat minora de 4 ani pe care a atins-o în zona intimă, iar cealaltă minoră de 6 ani care ar fi stat la această scenă, ar fi reacționat la comportamnetul bărbatului, moment în care a fst prinsă de braț.  Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă între 2-7 ani de închisoare ”, a spus Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani, Delia Nenişcu,


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7909 secunde