Fetiță de șase ani dispărută la Vama Veche, găsită de jandarmi în 15 minute de la sesizare

272
Fetiță de șase ani dispărută la Vama Veche, găsită de jandarmi în 15 minute de la sesizare - vamavecheplaja1-1344768058.jpg

O fetiță de șase ani care se pierduse pe plaja de la Vama Veche a fost găsită de jandarmii constănțeni în doar 15 minute de la sesizarea dispariției.
Sâmbătă, 11 august, ora 12.00, în localitatea Vama Veche, Cristian R., de 35 de ani, din Jilava, Ilfov, a declarat jandarmilor că fetița lui, de aproximativ șase ani, a dispărut de pe plajă. Au fost alertate patrulele de ordine publică și în aproximativ 15 minute au găsit-o pe fetiță, în zona Plajei "La corturi". Minora a fost încredințată părintelui care le-a mulțumit jandarmilor pentru ajutorul acordat.


Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați sau ale autoturismelor, și să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate. De asemenea, dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordați de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetățenii sunt sfătuiți să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.


Dar ce vă sfătuiesc oamenii legii de la Constanța?Să evitați să lăsați copilul să se joace nesupravegheat, mai ales în zonele aglomerate; să vă asigurați că știe numele părinților și numele hotelului sau pensiunii unde sunteți cazați; să-l învățați pe copil că, dacă se pierde de dumneavoastră, trebuie să rămână în zona unde v-a văzut ultima dată și să apeleze la un polițist sau jandarm.
Pentru solicitări, cetățenii pot apela non-stop numărul unic de urgențe 112.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5839 secunde