Fiica afaceristului găsit cu gâtul tăiat și-a recunoscut fapta. Motivul șocant care a împins-o la crimă

4193
Fiica afaceristului găsit cu gâtul tăiat și-a recunoscut fapta. Motivul șocant care a împins-o la crimă - fondcriminalist11422899637150874-1510488961.jpg

Articole recomandate

Fiica afaceristului din Fălticeni găsit cu gâtul tăiat și-a recunoscut fapta. Ea le-a povestit anchetatorilor și care a fost motivul care a împins-o să își ucidă tatăl într-un asemenea mod.



Fiica de 17 ani a lui Viorel Cârnăreasa a fost de la început printre suspecții în cazul crimei. Tânăra, care suferă de afecțiuni psihice, a fost audiată sâmbătă de procurori, cu acordul medicilor. Aceasta le-a spus anchetatorilor că și-a ieșit din fire atunci când tatăl ei a certat-o pentru că asculta muzică la volum prea mare, scrie informatiata.ro. Atunci, ea a pus mâna pe un cuțit și pe o toporișcă, cu care l-a atacat pe tatăl ei. I-a înfipt cuțitul în gât și a fugit de la locul facptei.


Afaceristul a fost găsit în gasă, mort, de fratele lui, care a mers la el acasă pentru că bărbatul nu îi mai răspundea la telefon. Victima avea plăgi tăiate la nivelul mâinilor și a feței, semn că a încercat să se apere de loviturile aplicate de fiica lui minoră.

Tânăra a fost găsită de polițiști în clubul deținut de tatăl său, iar pentru reținerea ei a fost nevoie de intervenția mascaților, pentru că fata avea un câine de luptă pe care l-a asmuțit asupra oamenilor legii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5522 secunde