Filtre pe șosele pentru găsirea șoferului fugar din accidentul mortal de la Peștera

174
Filtre pe șosele pentru găsirea șoferului fugar din accidentul mortal de la Peștera - soferfugarmortal2-1609956869.jpg
Polițiștii caută în continuare un șofer care, în după-amiaza zilei de marți, 5 ianuarie, a fost implicat într-un accident mortal, în localitatea constănțeană Peștera. Din primele cercetări, accidentul a avut loc în jurul orei 17.20, pe DJ 222, fiind implicate un autoturism și un pieton, mai precis o femeie de 59 de ani. Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia mergea pe marginea drumului, spre casă, în sensul opus de mers mașinii care a lovit-o. În urma impactului puternic, femeia a fost aruncată câțiva metri și a rămas inconștientă pe șosea, în vreme ce șoferul a părăsit locul accidentului.

La fața locului au ajuns două echipaje de urgență, care i-au acordat primul-ajutor victimei, dar în zadar, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Ajunși la fața locului, polițiștii au demarat cercetări pentru identificarea șoferului responsabil. Din primele informații, se pare că în accident a fost implicat un Opel Vectra, la fața locului fiind găsit un proiector. În cursul zilei de miercuri, polițiștii au „periat” zona Medgidiei și localității Peștera, inclusiv prin filtre pe șosele.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5034 secunde