Firmă de pază implicată în accident

446
Luni noapte, la intersecția străzii Caraiman cu Șoseaua Mangaliei, lângă benzinărie, a avut loc un accident de circulație. Fiecare dintre șoferii celor două mașini implicate în eveniment, un autotren și un autoturism al unei firme de pază, spune că nu el este vinovat de producerea accidentului.

Cei trei bodyguarzi, angajați ai agenției Save and Self Security, au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. Din primele cercetări, se pare că Emil Adrian a condus tractorul cu numărul CT 03 POG și remorca CT 21 POG pe strada Caraiman spre bulevardul Aurel Vlaicu și, ajungând la intersecția cu strada Mangaliei, nu a respectat indicatorul Oprire, nu a acordat prioritate și a lovit în plin autoturismul cu numărul CT 10 SSH, aparținând firmei de pază Save & Self Security. Trei agenți de pază, printre care și șoferul autoturismului, au suferit leziuni ușoare, fiind transportați la spital.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală ușoară din culpă. Testele au stabilit că niciunul dintre șoferii implicați în accident nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7503 secunde