Fiul prodecanului de la Facultatea de Teologie a murit într-o fântână

466
Fiul prodecanului  de la Facultatea de Teologie  a murit într-o fântână - smurdd13652475211370939102137414-1374191305.jpg

Articole de la același autor

Tragedie în satul constănțean Movilița. Echipajul de descar-cerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină, ieri, în jurul orei 12,30, pentru scoaterea unui bărbat dintr-o fântână.

Victima, Cătălin Runcan, în vârstă de 34 de ani, este fiul preotului Nechita Runcan, prodecanul Facultății de Teologie din cadrul Universității "Ovidius" Constanța și slujește la Parohia "Sfântul Ioan Botezătorul", din Constanța, din zona Pod Butelii.

Potrivit oamenilor legii, Cătălin Runcan a coborât, ieri, în fântână, pentru a o curăța. Și-a luat măsuri de protecție, și-a legat o frânghie de trup și a coborât odată cu el și o pompă de apă sub presiune, în vreme ce un localnic îl ajuta de la suprafață. Operațiunea, care ar fi trebuit să fie banală, s-a dovedit fatală.

Din cauza lipsei de oxigen, dar și a gazelor acumulate bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare, realizate după ce a fost scos din fântână, s-au dovedit inutile. Localnicii spun că bărbatul era muncitor și apreciat.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, pentru efec-tuarea necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3859 secunde