Șofer electrocutat la cariera de la Sibioara

196
Șofer electrocutat la cariera de la Sibioara - electrocutatsibioara-1374162838.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 59 de ani a ajuns la spital, ieri dimineață, cu arsuri și contuzii, după ce a suferit un accident de muncă. În jurul orei 10,00, polițiștii din localitatea Lumina au fost solicitați, prin Serviciul unic de urgență 112, cu privire la un incident care se petrecuse cu puțin timp în urmă la cariera de piatră de la Sibioara, deținută de o societate comercială.

Șoferul unei basculante, Cos-tică C., de 59 de ani, din Năvo-dari, a fost electrocutat. Oamenii legii au stabilit că, în timp ce conducea vehiculul, remorca a atins liniile de înaltă tensiune, iar șoferul a fost electrocutat. În urma șocului, bărbatul a fost aruncat la pământ.

Transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța, victima a fost diagnosticată cu arsuri pe mâna și piciorul stâng și cu policontuzii în urma căzăturii de la înălțime. El a rămas internat în spital, iar polițiștii și inspectorii de muncă efectuează anchete pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc incidentul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6358 secunde