Flagrant pe Autostrada Soarelui. Țig─âri de contraband─â, capturate de Garda de Coast─â

177
Flagrant pe Autostrada Soarelui. Țig─âri de contraband─â, capturate de Garda de Coast─â - flagrantsursagardadecoasta-1595772114.jpg
Poli╚Ťi╚Ötii de frontier─â const─ân╚Ťeni, sub coordonarea Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Constan╚Ťa, au desf─â╚Öurat ac╚Ťiuni pentru destructurarea unei grup─âri care aproviziona litoralul cu ╚Ťig─âri de contraband─â. Unul dintre suspec╚Ťi a fost depistat ├«n flagrant, pe Autostrada A2, ╚Öi arestat preventiv.

Vineri dup─â-amiaz─â, poli╚Ťi╚Ötii de frontier─â din cadrul Serviciului Prevenirea ╚Öi Combaterea Migra╚Ťiei Ilegale ╚Öi Infrac╚Ťionalit─â╚Ťii Transfrontaliere au interceptat un transport de ╚Ťig─âri de contraband─â plecat din jude╚Ťul Boto╚Öani care venea spre litoral. La km 109 pe A2, sensul de mers c─âtre Constan╚Ťa, poli╚Ťi╚Ötii au tras pe dreapta autoturismul condus de N.D., un const─ân╚Ťean de 54 de ani, iar ├«n interior au g─âsit aproape 9.500 pachete de ╚Ťig─âri de contraband─â, diferite m─ârci. De asemenea, au fost confiscate dou─â arme albe, dar ╚Öi suma de 5.000 de lei.

Ma╚Öina, estimat─â la 15.000 de lei, a fost indisponibilizat─â la sediul G─ârzii de Coast─â. Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.48 secunde