FLAGRANT: Prinși în timp ce vindeau cocaină în Constanța

417
1
FLAGRANT: Prinși în timp ce vindeau cocaină în Constanța - fonddiicotjpg-1382109755.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT, împreună cu polițiștii Antidrog au prins în flagrant doi bărbați, care încercau să vândă 100 de grame de cocaină, în municipiul Constanța. Asupra celor doi au mai fost găsite droguri, valoarea acestora ajungând la 30.000 euro.

Procurorii Direcției de Investi-gare a Infracțiunilor de Criminali-tate Organizată și Terorism au depistat în flagrant, în municipiul Constanța, doi bărbați, de cetățenie bulgară, în timp ce încercau să vândă 100 de grame de co-caină unei alte persoane, pentru a fi ulterior vândută în municipiul București.

Drogurile erau destinate consumatorilor din București

Oamenii legii spun că cei doi au deținut și vândut, în repetate rânduri, cantități importante de droguri, pentru a ajunge, prin intermediari, în municipiul București, unde urmau a fi vândute către consumatori.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, inculpații S.G, M.F, în cursul anului 2013, au deținut și vândut diferite cantități de cocaină, în mod repetat, pe teritoriul României, obținând astfel importante sume de bani. Dro-gurile erau destinate comercializării către consumatorii din municipiul București. Cu privire la inculpatul D.D. se reține că a participat la infracțiunea săvârșită împreună cu ceilalți doi inculpați din prezenta cauză", precizează reprezentanții DIICOT.

Trafic de 30.000 euro

În urma flagrantului, polițiști au ridicat cele 100 de grame de cocaină, echiva-lentul a 5.000 euro în lei, precum și un pistol cu gaze iritant lacrimogene pentru care posesorul nu deținea permis, armă depis-tată asupra unuia dintre suspecți.

Cantitatea de droguri de mare risc comercializată de indivizi este de aproximativ 235 grame, valoarea fiind de aproximativ 30.000 euro.

Suspecții, arestați

Procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 ore a celor trei indivizi, pentru trafic ilicit de droguri de mare risc, reținându-se forma continuată pentru doi dintre învinuiți. Tribunalul București a admis propunerea formulată de DIICOT și a dispus arestarea pre-ventivă pentru 29 zile a celor trei.

"Suportul specializat a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale. Menționăm că inculpații din prezenta cauză beneficiază de garanția legală și constituțională a prezumției de nevinovăție", afirmă DIICOT. 

Comentează știrea

viva
19 octombrie 2013
sms

Iti doresti un venit de cateva sute Euro pe luna ? Recrutam colaboratori ambitiosi si seriosi pentru o activitate online si part-time platita intr-un mod performant. Asiguram seriozitate maxima. Se ofera BONUS de bun Venit! Mai multe informatii gasiti aici.>>>> http://bit.ly/1aSrviH

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Hoț din locuință prins în flagrant
Pagina a fost generata in 0.6739 secunde