FOCAR DE COVID pe fregata „Regina Maria”. IMAGINI de la debarcarea militarilor, duși la Spitalul Militar „Portul”

624

Articole de la același autor



Fregata „Regina Maria” a ajuns, vineri, 13 noiembrie, în portul militar Constanța, iar cei 110 militari confirmați cu SARS-CoV 2 au fost debarcați, urcați în microbuze și duși la Spitalul Militar Modular de pe Stadionul „Portul” Constanța, pentru evaluare medicală. 


„Urmează ca medicii militari să decidă care va fi modalitatea de acțiune, intervenție și tratament, respectiv internarea în facilitatea medicală, izolarea la domiciliu sau izolarea instituționalizată.
Ceilalți militari din echipajul navei, care au avut rezultat negativ la testarea RT-PCR pentru SARS CoV-2, dar au fost, pe timpul marșului spre România, în contact direct cu militarii confirmați COVID-19, vor intra în carantină instituționalizată, urmând a fi retestați, potrivit metodologiei de supraveghere a infecției cu noul coronavirus”, au transmis reprezentanții Forțelor Navale. 
Fregata a trebuit să se întoarcă mai devreme din misiunea NATO în Marea Mediterană, după ce aproape jumătate din echipaj a fost confirmat cu COVID 19. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7744 secunde