Focuri de armă la Constanța! Oamenii legii au intervenit în forță

144
1
Focuri de armă la Constanța! Oamenii legii au intervenit în forță - plasefocdearma-1456495870.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat, pe lacul Hazarlâc, situat între Hârșova și Saraiu, doi bărbați care pescuiau folosind unelte interzise prin lege.


După ce au fost chemați la mal, în timp ce oamenii legii le stabileau identitatea, unul dintre indivizi a încercat să se îndepărteze pe apă folosind o barcă improvizată. Deoarece nu s-a oprit la somațiile verbale ale jandarmilor, a fost necesar să se execute trei focuri de avertisment pentru reținerea acestuia.


În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că cei doi bărbați, în vârstă de 31 ani, respectiv 40 de ani, ambii cu domiciliul în localitatea Ciobanu, pescuiau cu plase de tip monofilament. Deoarece faptele celor două persoane sunt susceptibile de a fi infracțiuni prevăzute și sancționate de O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul și acvacultura, deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform legii. În vederea continuării cercetărilor, cei doi făptuitori au fost predați lucrătorilor Poliției Ciobanu, împreună cu mijloacele materiale de probă, în speță cinci plase monofilament în lungime totală de 240 metri.



Comentează știrea

Dan
26 februarie 2016
minciuni

La Constanta, nu? Ipocritilor! Focuri de arma cica. Una e avertizare... Sunteti ca Diavolul in exprimare! Va tinem noi minte!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3187 secunde