Focuri de armă la o terasă din Vama Veche

701
1
Focuri de armă la o terasă din Vama Veche - armepistol27-1314550205.jpg
Ultimul week-end din vară încheie seria scandalurilor pe litoralul românesc, în Vama Veche.

Un angajat al unei terase a tras cu un pistol cu bile, chiar pe plajă. Bărbatul a reacționat cu intenția de a calma un scandal. Se pare însă că tradiția focului de tabără nu a fost uitată de vamaioți, deoarece conflictul a izbucnit între administratorul unei terase și mai mulți petrecăreți care ar fi vrut să dea foc unei bănci de la terasă, pentru a se încălzi.

Jandarmii au intervenit, sâmbătă dimineața, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între Doru Țârcovnicu, administratorul terasei din stațiunea Vama Veche, și Costin Nițui, în vârstă de 37 de ani, din București, împreună cu alte trei persoane.

Echipajul de intervenție, aflat în serviciu de patrulare în Vama Veche, a fost solicitat, în jurul orei 6.00, să intervină pentru aplanarea unui scandal în care a fost folosit un pistol. Jandarmii au ajuns la fața locului, unde au constatat că între angajații unei terase din Vama Veche și mai mulți tineri izbucnise un conflict. Astfel, tinerii au vrut să ia o bancă din lemn de la terasa respectivă și să o ducă pe plajă, iar un angajat al barului a folosit un pistol cu bile, trăgând un foc în plan vertical.

Spre norocul participanților la eveniment, în urma incidentului, nu a fost rănită nici o persoană.

Potrivit agenților de poliție, administratorul terasei deținea arma în mod legal.

Comentează știrea

:)a
1 septembrie 2011
boschetari

atacul boschetarilor drogati de etnobotanice :)))

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Cetățenești : "Bârfa mă face fericită!"
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Diverse : Johnny Răducanu,  în Vama Veche
Pagina a fost generata in 0.1914 secunde