Video Focuri de armă pentru prinderea unor hoți VIDEO

611
Focuri de armă pentru prinderea unor hoți  VIDEO - untitled-1326449581.jpg
Jandarmii din Medgidia au tras mai multe focuri de armă, ieri seară, pentru prinderea unor hoți care încercau să fure componente din Stația de Repompare a Apei Faclia. Militarii au fost sesizați în jurul orei 21,30, iar când au ajuns la fața locului, indivizii s-au urcat repede în două dube albe, marca Ford Tranzit și au demarat în trombă. După somațiile verbale, un jandarm a tras un foc de avertisment în plan vertical.

În încercarea de a scăpa, una din dube s-a îndreptat cu viteză spre jandarmi, moment în care jandarmul a tras înspre mașină.

Șoferul a virat stânga, a lovit un mal de pământ, iar autoturismul a rămas blocat.

A doua mașină s-a oprit, de asemenea, după ce s-a lovit de o țeavă metalică. Și asupra acesteia jandarmii au tras, glonțul lovind partea frontală stângă, la aproximativ 50 de centimetri sub parbriz.

Din cele două mașini au coborât mai mulți indivizi, care au reușit să fugă. Un singur suspect a fost prins, și identificat ca fiind Cristea Ribigeanu, de 47 de ani, din Medgidia. El se află, în prezent, la Poliția Medgidia, unde este audiat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi, nu a fost rănită nicio persoană. Ceilalți suspecți sunt căutați, în prezent, de polițiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Hoții au ieșit la atac!
Pagina a fost generata in 0.5043 secunde