Fondatorul trupei Paraziții, arestat pentru 30 de zile

288
1
Fondatorul trupei Paraziții, arestat pentru 30 de zile - alexandrufrncu-1454147667.jpg
Fondatorul trupei Paraziții, Alexandru Frâncu, a fost arestat pentru 30 de zile. Complicele său a primit de asemenea mandat. Cei doi sunt acuzați că au intermediat pe șpagă obținerea de avize de la Ministerul Culturii, informează România TV.


Alexandru Frâncu și un alt intermediar le-ar fi promis mai multor oameni că pot să îi ajute să obțină avize pentru diverse clădiri. De altfel, intermediarul șpăgii a fost prins în flagrant de polițiști atunci când lua o parte din mită, adică 6.000 de euro. Șpaga pe care o cereau era de 10.000 de euro pentru un aviz, susțin procurorii.


Cei doi ar fi avut conexiuni cu directori din Direcția de Cultură, Patrimoniu Cultural și Culte a Ministerului, care au și fost audiați de procuror. Deocamdată însă, niciun angajat al instituției nu a fost pus sub acuzare.


Comentează știrea

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4657 secunde