JIGNIRI. RADU de la Bosquito îl trimite pe CHELOO la psiholog!

2783
JIGNIRI. RADU de la Bosquito îl trimite pe CHELOO la psiholog! - cheloosiradu-1351682345.jpg
Radu Almășanu nu a rămas indiferent în fața declarației de ură pe care i-a făcut-o indirect Cheloo, atunci când un puști din Satu Mare a venit în fața lui și a interpretat piesa "Iubita mea", opera solistului de la Bosquito. "Vrei să mă vezi într-o baltă de sânge? Detest Bosquito, întotdeauna băiatul ăsta mi-a fost antipatic. Cum îl cheamă? Radu? Da, îl detest chiar dacă îl cheamă Radu", a răbufnit Cheloo.

Pentru că s-a întâmplat să se întâlnească de câteva ori, probabil la diverse evenimente, Radu Almășan s-a arătat deranjat de vorbele hip-hop-erului și i-a transmis că nu i-ar strica o vizită la psiholog.

"Cheloo știe foarte bine cine sunt, nu e o problemă că nu recunoaște. Mie îmi plac Paraziții, au versuri inteligente, cu excepția mesajelor rasiste. Eu nu cred că e un om rău, cred că e plin de iubire, dar propagă o imagine de om violent și asta probabil pentru că la viața lui a primit multe lovituri și și-a găsit o carapace în muzică. Nu aș vrea să zic că are nevoie de un psiholog, dar cred că așa și-ar găsi un echilibru. Dacă el scrie versurile trupei, atunci nu are cum să fie atât de neanderthalian pe cât pare. Asta dacă nu le scrie Ombladon!", a declarat Radu Almășan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6467 secunde