De mâine, RADET începe să dea căldură

534
De mâine, RADET începe să dea căldură - caloriferul44-1351683165.jpg
RADET Constanța începe de la 1 noiembrie furnizarea agentului termic către populație

Având în vedere temperaturile scăzute din timpul nopții (constant sub 10˚C) și ținând cont de discuțiile purtate cu Uniunea Asociațiilor de Proprietari Constanța și de solicitările mai multor consumatori, începând cu data de 1 noiembrie 2012 RADET Constanța va începe furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Chiar dacă maxima termică va atinge în următoarele zile chiar și temperaturi de 20˚C, temperaturile nocturne se mențin însă în jurul valorii de 10˚C, astfel încât sunt îndeplinite condițiile meteorologice de furnizare a agentului termic.

RADET Constanta face apel pe această cale către toți consumatorii de energie termică în sistem centralizat din Municipiul Constanța să își ia măsurile ce se impun pentru a preîntâmpina eventualele disfuncționalități în furnizarea agentului termic.

Orice probleme apărute la nivelul instalațiilor termice aflate în proprietatea consumatorilor, pot fi anunțate de către aceștia la punctul termic la care sunt arondați sau la dispeceratul RADET Constanța care funcționează în regim non-stop, la numărul de telefon 0241.616.792.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Octombrie 2012
Stire din Social : RADET dă drumul la căldură
Vineri, 26 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Constănțeni, caloriferele la control!
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Începând de azi, Spitalul are căldură
Pagina a fost generata in 1.0429 secunde