Forțele Navale la Gala Voluntarului

115
Forțele Navale la Gala Voluntarului - fortelenavalelagalavoluntarului-1386586108.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Pavilionul Expozițional din Constanța a avut loc Gala voluntarului 2013. Evenimentul a urmărit recunoașterea publică a meritelor celor mai activi voluntari din Constanța. 


În sală s-au aflat elevi de la Școala Militară de Maiștri Militari "Amiral Ion Murgescu" și studenți de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", dar și maiștri militari din Forțele Navale, care fac parte din Corpul Voluntarilor Gărzii Naționale de Mediu. Au fost premiați cei mai buni și implicați voluntari la zece categorii. Din rândul Forțelor Navale au fost nominalizați pentru diverse categorii: la categoria "Voluntarul senior al anului", câștigătoarea trofeului, Liana Naum, șeful Cercului Militar Mangalia. 


La categoria "Instituția de învățământ a anului" a fost nominalizată, din partea Corpul Voluntarilor Gărzii Naționale de Mediu, Școala Militară de Maiștri Militari "Amiral Ion Murgescu", datorită elevilor și absolvenților ei, în prezent maiștri militari în Forțele Navale, care fac parte din organizație și au participat activ la multe dintre acțiunile de voluntariat. 


În ultimii doi ani, Liana Naum, președintele Corpului Voluntarilor Gărzii Naționale de Mediu și șeful Cercului Militar Mangalia, a sprijinit și a încurajat inițiativa tinerilor elevi și studenți, aspiranți și maiștri militari care s-au implicat, alături de prietenii din organizație, în acțiuni benefice comunității constănțene. La categoria "Voluntarul anului", maistrul militar Mihai Ilie a urcat pe podium și a obținut locul III. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.591 secunde