Fregata "Regina Maria" pleacă în misiune

395
4
Fregata

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, participă, astăzi, în portul militar Constanța, la ceremonia de plecare în misiune a fregatei "Regina Maria". 
Fregata va participa, în perioada 1-30 octombrie, la Operația "Active Endeavour", sub comandă NATO, în Marea Mediterană. Aceasta este a IV-a participare a navei și a VIII-a a Forțelor Navale Române în cadrul acțiunii de monitorizare a traficului naval și aerian în scopul combaterii traficului ilegal și acțiunilor navale asimetrice. 
La ceremonie, participă oficialități militare, reprezentanți ai autorităților locale, veterani, cadre militare în rezervă și în retragere, precum și membri ai familiilor echipajului. 
Fregata "Regina Maria" are un deplasament de 4.900 de tone, lungimea de 148,2 metri, lățimea de 14,75 metri și un pescaj maxim de 6,4 metri. Nava poate dezvolta viteze de până la 30 de noduri și dispune de o autonomie de 4.500 mile marine.


Comentează știrea

noni
27 septembrie 2013
bravo

Sa plece si astia odata, sa ne lase pe noi aici singuri cu probleme...Ba cu cainii, ba cu parcarile. Eu sunt de parere ca sa nu se plece nicaieri. SA plece Mazare pe iachtu ala cu tunuri prin Mediterana. ! Noni cel Drept.

noni
27 septembrie 2013
mai bine

Mai bine spui cum dau de tine, ca sa simti pe pielea ta ce inseamna violenta. De pe fregata aia, as trimite o racheta direct in bratele tale. Sa nu uiti sa atesti netul nu o sa mai poti socializa deloc. Ratatule

FONDURI UE
27 septembrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe:fonduri europene nerambursabileRo

FONDURI EUROPENE
27 septembrie 2013
FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati: cultivareaciupercilor. ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6121 secunde