Percheziții la Constanța

"Talanu", urmărit penal pentru trafic de droguri

331
1

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au desfășurat o amplă acțiune în vederea prevenirii și combaterii traficului de droguri. 
În urma activităților desfășurate, s-a dispus începerea urmăririi penale față de Z.A.L., zis "Talanu", pentru trafic ilicit de droguri de mare risc. Mai exact, bărbatul este suspectat că ar fi procurat, în perioada 21-22 septembrie, cocaină, pe care o deținea pentru a o vinde. 
"Prin ordonanță s-a dispus extinderea cercetărilor și începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc, trafic ilicit de droguri de risc, deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu", spun reprezentanții DIICOT. 
În fapt, s-a stabilit că "Talanu" a deținut și vândut, îndeosebi pe raza municipiilor Constanța și București, în repetate rânduri, importante cantități de drog de mare risc. 
De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite două kilograme de cannabis, un cântar marca "Fuzion Typ", mai multe ambalaje din folie transparentă folosite în mod obișnuit de către traficanții de droguri, pentru porționarea acestora în vederea vânzării de ordinul gramelor, un cântar electronic marca "Kern Pocket Balance" cu urme de cannabis. 
Față de "Talanu" a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea, urmând a fi prezentat în fața judecătorului cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. 


Comentează știrea

gagicar
29 septembrie 2013
droguri

in mangalia nu i vedeti pe frati martonfi care vand prafuri tigari nu i vede politia mangalia vand niste copii ptr ei la rulota si sfideaza lumea cu masinile lor de lux politia este oarba

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 August 2013
Stire din Diverse : Omar Hayssam, audiat la DIICOT
Pagina a fost generata in 1.0294 secunde