Fosta soție a lui Condrea:"Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins la asta!"

1436
1
Fosta soție a lui Condrea:

Articole recomandate

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de mașină pe un drum din județul Ilfov. Potrivit unor surse, Dan Condrea fusese invitat, luni dimineață, la Parchetul ICCJ pentru a i se aduce la cunoștință acuzațiile formulate de procurori împotriva sa.

Dan Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

"Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă", a mărturisit fosta soție unor prieteni. "La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță", a povestit fosta soție amicilor.

"Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță", a încheiat fosta soție, potrivit gsp.ro.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunînd plîngeri a răspuns: "Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!", citează romaniatv.net







Comentează știrea

MorrisLet
29 decembrie 2022
MorrisLet

http://hydroxychloroquinex.com/ generic plaquenil 200mg

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4116 secunde