Mesajul trimis de Condrea, unui angajat Hexi Pharma, înainte de tragedia rutieră

2703
3
Mesajul trimis de Condrea, unui angajat Hexi Pharma, înainte de tragedia rutieră - condreafb-1463984903.jpg

Articole recomandate

Unul dintre angajații companiei Hexi Pharma susține că Dan Condrea i-a trimis un mesaj, cu puțin timp înainte de a face accident, în care i-a spus că nu va mai lucra niciodată în acest domeniu. 


Potrivit site-ului tolo.ro, Condrea era tot mai abătut în ultimele zile și părea absent la tot ce se întâmplă în jurul lui. Patronul Hexi Pharma se izolase de celelalte persoane din companie, de la izbucnirea scandalului legat de dezinfectanții diluați, deoarece aceștia îl considerau vinovat pentru toată această situație fără precedent la noi în țară.


Unul dintre angajații firmei, care mai păstra legătura cu Dan Condrea, susține că acesta i-a trimis un mesaj, cu puțin timp înainte de accident, în care a mărturisit că nu va mai lucra niciodată în acest domeniu. "Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!", ar fi menționat el, în SMS, scrie libertatea.ro

"Se referă probabil la ideea că ar putea să-și revină compania fără el, eu așa citesc mesajul", a declarat, pentru sursa citată, angajatul căruia Dan Condrea i-a trimis respectivul mesaj.


Comentează știrea

Nostradamus
23 mai 2016
Stiri de înghițit

Națiunea asteapta alte vesti natangilor ! Dosarul in speța privește 0,005% din națiune si voi o faceti hohhohhothot NEWS sa ne adormiți . Întotdeauna zece ...

Angela
23 mai 2016
caracatita

A fost "sinucis". Nu trebuia sa faca dezvaluiri despre reteaua in care a fost implicat, asa ca au scapat de el.

MorrisLet
25 decembrie 2022
MorrisLet

250mg aralen https://www.hydroxychloroquinex.com/#

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7925 secunde