Foști șefi revin în fruntea posturilor de poliție rurală

429
1
Foști șefi revin în fruntea posturilor de poliție rurală - politiarurala11320692193-1346189570.jpg
Reînființarea fostelor posturi comunale de poliție rurală este pe ultima sută de metri. De la 1 septembrie, respectivele unități își vor redeschide ușile, în fiecare secție urmând să fie între doi și opt agenți, în funcție de mărimea comunei și numărul de locuitori.

Comisarul șef Adrian Rapotan, adjunctul Poliției Constanța, ne-a declarat că toate pregătirile au fost făcute, iar oamenii repartizați în noile posturi. Sau mai bine zis, pentru unii dintre ei, este vorba despre vechile funcții. Astfel, în fruntea celor mai multe posturi comunale au fost împuterniciți vechii șefi.

"Sunt 57 de posturi de poliție reînființate și pentru că sunt prea multe pentru a putea organiza concursuri pentru ocuparea funcțiilor de șefi într-un timp atât de scurt, au fost făcute împuterniciri. În majoritatea unităților au fost împuterniciți foștii șefi, pentru că sunt la curent cu problematica din localitățile respective. Există însă și situații în care foștii șefi sunt în prezent la conducerea secțiilor de poliție rurală, astfel că în locul lor au fost împuternicite alte persoane. Urmează ca în perioada următoare să fie organizate concursuri pentru ocuparea posturilor respective", a afirmat comisarul șef Rapotan. 


Comentează știrea

christian louboutin dos noeud
28 februarie 2014
christian louboutin dos noeud

louboutin military boots Stiri Eveniment : Foști șefi revin în fruntea posturilor de poliție rurală | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin dos noeud http://dh.platinumacademy.com/images/christian-louboutin-cinderella-shoes-price.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7612 secunde