Fostul director CJAS Constanța, Dragoș Poteleanu, a fost reținut de DNA

1413
2
Fostul director CJAS Constanța, Dragoș Poteleanu, a fost reținut de DNA - dragospoteleanu21443786360-1446563908.jpg

Articole de la același autor

Fostul director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța a fost reținut, în urmă cu câteva momente, de Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Dragoș Poteleanu este acuzat de 6 infracțiuni de luare de mită, în formă continuată (24 acte materiale). Directorul a fost denunțat de reprezentanții unor cabinete medicale private

"În perioada 2012 – 2015, inculpatul Poteleanu Dragoș, în calitate de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța, a pretins și primit de la reprezentanții unor entități medicale private (denunțători în cauză), sumele totale de 57.000 euro, 15.500 lei și servicii medicale pentru sine și rude apropiate (într-unul dintre cazuri serviciile respective s-au ridicat la suma de circa 3.000 euro).


Aceste foloase necuvenite au fost pretinse și primite de către inculpat, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor de serviciu referitoare fie la stabilirea, fie la majorarea plafonului suplimentar de decontare a serviciilor medicale prestate de unitățile respective.

În același context și în aceleași circumstanțe, la începutul lunii octombrie 2015, inculpatul Poteleanu Dragoș a acceptat, în baza unei înțelegeri anterioare, primirea sumei de 7.000 lei de la reprezentantul unei unități medicale", se arată în comunicatul DNA.

În cursul zilei de mâine el va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.



Comentează știrea

Mishu
3 noiembrie 2015
Nu-i o surpriza...

Nu ma mira... Chiar ma intrebam cand o sa se intample... Jigodia este un golan cu studii marinaresti (fara a profesa) si cu o diploma de "jurist" cumparata (o secunda nu a profesat !), din gasca mascariciului dereglat psihic si betivului adormit in intersectie (scapat de Dancu C-tin de dosar)...A fost ajutat si de muierea rea de musca Carmen Raducu , care se bucura de serviciile lui sexuale ca "gigolo".

capra vecinului
4 noiembrie 2015
ura

Procurorii sa verifice si cum a obtinut poteleanu apartament cu 2 camere de la ANL , mai ales ca nu era casatorit si nici nu avea copii ! Sa il cheme la audieri si pe soferul acestuia care zi si noapte ii cara acasa "pachetele" cu masinile institutiei care apropo : erau din ce in ce mai luxoase si mai noi ! Potelene :PAM PAM !

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Elena Udrea, la DNA
Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Blaga, audiat la DNA
Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Pușcăria nu este un subiect vesel"
Pagina a fost generata in 1.1834 secunde