Horoscop

198
Horoscop - horoscop-1446561713.jpg

Articole recomandate

Berbec: Relațiile de prietenie au o evoluție bună, însă dorința dumneavoastră de independență ar putea genera tensiuni în familie. Vă sfătuim să fiți diplomat și să nu refuzați dialogul cu cei apropiați. 


Taur: Schimbările pe care le inițiați în cămin sunt apreciate de membrii familiei, dar vă sfătuim să țineți cont și de părerile partenerului de viață. 


Gemeni: Începeți ziua hotărât să finalizați o lucrare demarată în casă. O femeie mai în vârstă din familie vă ajută financiar. Credeți că asta este tot, dar la pachet cu banii vin și sfaturile inutile. 


Rac: Deși aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajați sănătatea și să acordați mai mult timp odihnei. Reușiți să faceți schimbări importante în cămin. 


Leu: Vă puteți ocupa de problemele financiare nerezolvate. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să o acceptați, pentru că va determina o schimbare în bine în viața dumneavoastră. 


Fecioară: Apar tot soiul de cheltuieli azi. S-ar putea să vă schimbați programul în ultimul mo-ment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă a partenerului de afaceri. 


Balanță: Este momentul să vă concentrați atenția asupra problemelor din casă. Vă puteți baza pe intuiție, dar țineți cont și de părerile partenerului dumneavoastră de viață. 


Scorpion: Astăzi puteți rezolva o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. În prima parte a zilei, bugetul va avea de suferit. Aveți tendința de a deveni indispen-sabili din punct de vedere emoțional, poate prea mult pentru cei apropiați. 


Săgetător: Sunt șanse să începeți o afacere într-un do-meniu nou, din care veți câștiga bine. Sunteți apreciat de șefi, ceea ce stârnește invidia colegilor. 


Capricorn: Nu vă grăbiți să începeți o activitate nouă până când nu le finalizați pe cele deja începute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie să fiți perseverent și inventiv. 


Vărsător: Sunteți în formă și este momentul să demarați noi activități și să vă faceți planuri de viitor pentru cămin. Partenerul de viață și prietenii vă încurajează și vă ajută. 


Pești: Astăzi, vă bucurați de o creativitate deosebită, care vă poate ajuta mult la rezolvarea pro-blemelor profesionale. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5611 secunde