Horoscop

194
Horoscop - horoscop-1446385585.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți schimbi ideile de la o zi la alta și, la fel de des, planurile tale sunt mereu diferite. Îi surprinzi plăcut pe cei din jur și reușești să fii mereu în tendințe.


Taur: Vrei să faci lucrurile așa cum consideri tu că este mai bine, dar stai cu teama că i-ai putea ofensa pe cei din jur. Nu mai încerca să mulțumești pe toată lumea, pentru că acest lucru nu se va întâmpla. 


Gemeni: Chiar dacă ești un om care se ține de promisiune și nu dezamăgește niciodată, iată că de data aceasta lucrurile au stat exact pe dos. Dar vei știi tu cum să schimbi situația în favoarea ta.


Rac: Prea multe decizii luate de tine fără o consultare în prealabil. Este mai bine să previi decât să tratezi. Nu mai accepți lucruri negative, ci vrei ca viața ta să fie plină de momente frumoase. 


Leu: Pui la suflet câteva răutăți venite din partea unui coleg, lucru care îți va schimba ziua în rău. Dacă vei avea un alt mod de abordare a problemei, vei observa că totul are o limită.


Fecioară: Nici bine nu ai semnat o grămadă de acte, că te așteaptă alte și alte provocări. Faci față cu brio, mai ales că îți place munca ta, și ești fericit că poți fii alături de oameni în orice situație. 


Balanță: Dacă ar fi după tine, programul de lucru ar dura mult mai puțin. Treci printr-o perioadă în care nimic nu te mai mulțumește și nimic nu te mai face să fii bucuros de propriile reușite. Ar trebui să te gândești serios la asta. 


Scorpion: Cu sănătatea fizică stai bine, dar nu la fel se poate spune despre cea emoțională. Ești instabil în sentimente și experimentezi stări care mai de care mai ciudate. Ar trebui să ceri un ajutor de specialitate. 


Săgetător: Nici cea mai mare bucurie nu te-ar putea scoate din starea în care te afli acum. Nu te simți bine cu tine și simți că ai avea nevoie de o ieșire sau de mai multă distracție pentru a-ți recăpăta echilibrul.


Capricorn: Uneori, secretele trebuie să rămână secrete. Asta dacă nu vrei să afle toată lumea lucruri pe care le ții ascunse. Nu mai fii atât de sincer și deschis cu toată lumea. 


Vărsător: Iei marea decizie de a te apuca de un sport. Ai hotărât să pui sănătatea pe primul plan, așadar nu mai stai pe gânduri. Ideea este că îți vei pierde entuziasmul destul de repede. 


Pești: Ai grijă de cei dragi și comunică mai des cu ei. În sinea loc își fac milioane de griji și gânduri negre. Un telefon pe zi nu te va distrage atât de tare încât să ai motive să nu suni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.494 secunde