Horoscop

178
Horoscop - horoscop-1445439186.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu sunteți deloc sociabil și aveți tendința să vă izolați. S-ar putea să vă confruntați cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă. Vă sfătuim să nu cedați.


Taur: Dimineață aveți senzația că persoana iubită vă neglijează și simțiți nevoia să primiți sfaturi și încurajări. Vă recomandăm să fiți mai sociabil, pentru că riscați să deteriorați relațiile cu anturajul.


Gemeni: Începeți ziua cu o sen-zație de oboseală și nu sunteți prea comunicativ. Vă sfătuim să evitați activitățile în care trebuie să vă con-centrați intens. Limitați-vă la activități de rutină.


Rac: Aveți șanse să primiți o sumă importantă, probabil 
dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiți, pentru că s-ar putea să ieșiți în pierdere. Evitați și călătoriile!


Leu: Sunteți foarte ocupat, dar aveți destulă energie pentru a rezolva toate problemele. Puteți să duceți la bun sfârșit tot ce ați început. Pe plan financiar nu stați tocmai bine, dar perspectivele sunt bune.


Fecioară: Sunteți hotărât să obțineți bani prin orice mijloace. Un bărbat mai în vârstă încearcă să vă tempereze și vă sfătuim să îl ascultați. Nu vă neglijați prietenii! Nu merită să vă sacrificați tot timpul pentru interese financiare.


Balanță: Astăzi sunteți hotărât să rezolvați probleme familiale pe care le-ați tot amânat. Plecați într-o scurtă călătorie și faceți mici investiții pentru casă. După-amiază, este posibil să întâmpinați mici dificultăți.


Scorpion: Astăzi s-ar putea să nu vă iasă totul așa cum ați sperat. Se pare că un partener de afaceri nu își onorează promisiunile. Nu este o zi bună pentru afaceri.


Săgetător: Vă sfătuim să vă amânați afacerile programate pentru azi, pentru că s-ar putea să nu vă reușească. Mai mult, există riscul să pierdeți o sumă importantă. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale!


Capricorn: Dimineață nu sunteți prea comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale pot avea de suferit. Nu este recomandabil să începeți activități sau colaborări noi.


Vărsător: Simțiți nevoia să dis-cutați cu o persoană de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Vi se pare că sunteți neglijat și aveți nevoie de sfaturi. Vă recomandăm să fiți mai sociabil.


Pești: Dimineață s-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de vorbă. Aveți grijă, riscați să vă izolați! Persoana iubită vă înțelege proble-mele și vă ajută să le rezolvați. După-amiază, o rudă din altă localitate vă dă o veste bună.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 15 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 12 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4601 secunde