HOROSCOP

189
HOROSCOP - horoscop-1444400534.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nemulțumirile tale privitoare la partenerul de viață nu fac decât să îți sporească neîncrederea în propria persoană. În loc să te plângi, mai bine începi să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Taur: Nu te mai crampona și spune exact ce te doare. Acesta este adevăratul curaj care ție ți-a lipsit mereu. Dacă vei începe să fii mai îndrăzneț, lucrurile bune vor veni de la sine în viața ta.

Gemeni: Nu ai decât să te superi. Este alegerea ta dacă vrei să mai continui sau nu acel lucru care te-a cam deranjat în ultima vreme. Nu uita că este important să ai o nouă atitudine.

Rac: Speranțele tale sunt strâns legate de partenerul de viață. Chiar dacă el are cu totul alte planuri decât tine, vei vedea că face tot posibilul să fiți împreună în momentele în care tu ai nevoie.

Leu: Ai nevoi mari și asta pentru că așteptările tale sunt din ce în ce mai mari. Te bucuri de tot ce te înconjoară, mai ceva ca un copil, dar ai mare grijă la cei care te ispitesc să faci lucruri care nu rezonează cu percepțiile tale.

Fecioară: Te concentrezi pe carieră și atât, sperând că acest aspect nu va atrage lucruri negative. De dorit ar fi să spui ce te doare, la momentul oportun, nu să aștepți sperând că lucrurile se vor rezolva de la sine.

Balanță: Te dor cuvintele aruncate în vânt, și nici până acum nu ai învățat că nu este bine să pui la suflet răutățile celor din jur. Decât să vrei să te schimbi doar pentru a fi pe placul lor, mai bine te focusezi pe dezvoltarea propriei persoane.

Scorpion: Nu prea ai încredere în sfaturile date gratuit și nici în complimentele drăguțe spuse la tot pasul. Ai impresia că totul are un scop ascuns, fără de care acele lucruri suspecte nu ar fi apărut.

Săgetător: Iubirea ta pentru partenerul de viață este nemărginită, dar te temi că reciproca nu este valabilă. În orice caz, prea multe griji te vor afecta la nivel emoțional. Așadar, este cazul să ții capul sus!

Capricorn: Nu ai timp să faci lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat, pentru că programul de la locul de muncă te face cel mai ocupat om. Mare grijă! Ai nevoie și de un timp petrecut doar tu cu tine.

Vărsător: Pleci dintr-un loc în care este bine, pentru a ajunge într-un loc unde va fi și mai bine. Sau cel puțin asta speri. Ai mare grijă! Nu întotdeauna planurile ne ies așa cum ne dorim.

Pești: Ai nevoie de ceva zile libere pentru a-ți pune în aplicare noul plan. Te concentrezi pe lucrurile care chiar au valoare pentru tine și le elimini definitiv pe cele fără importanță. O alegere înțeleaptă de altfel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 08 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 06 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 Octombrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 28 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6556 secunde